hahahahhahaha

http://www.youtube.com/watch?v=raNGUpmAt2A




http://www.youtube.com/watch?v=eMEtub6wJB0

gjorde min och emmas kväll värd - kan se dom hur många ggr som helst! speciellt dansen!
vi ska dansa så på grace i sommar, inte på skit cleo. :)

koko

bittra tider för snart är det skola igen, åååh. förjävla bittert!
ikväll blir det film, sen vem vet?! ....
vart och storhandlat saker till lägenheten idag med mamma, hittade jätte mycket saker. köpte så mycket att vi fick fälla fram baksätena för att rymma allt. undra vad allt gick på?
åt för övrigt världens goaste middag idag.. mm.



ne nu ska jag se mtv cribs, dom är hos 50 cent. hoppas han är naken. eller vad säger du emma?

längtar!

till nästa helg, då ska jag och emma laga go middag, dricka vin och klä upp oss med rött läppstift och lockat hår.
lite marilyn monroe tema! jag och emma är kungar i köket måste jag säga, så det kommer inte bli en besvikelse.
sen blir det fest och förhoppningsvis INTE utgång.!

förhoppningsvis har jag min lilla katt då också.. får mamma vara kattvaktis då vi roar oss haha!

katten..

sitter hos emma nu, vi har varit med hennes mamma och handlat saker till våra lägenheter.
köpt jätte fina sängkläder, gråa med ett mönster. jag och emma köpte likadana.
sen vart de lite krimskrams, typ handdukar som matchar toaletten, tvålar och annat tråkigt men ändå nödvändigt.

igår var vi och kollade på katten. den var jätte söt, blir nog att ta hem den så fort som möjligt.
svart med en vit fläck under hakan och jätte social. så de verkar bli bra de.



nu ska jag och emma kila ut och ta en rök i det vackar vinter/vår vädret och drömma oss bort till sommaren, vi har planerat ganska mycket för sommaren kan jag säga. förhoppningsvis hittar vi också resan vi söker!
hittade en billig till turkland för ca 4 500 :- två veckor, men då var det nå tjorv + att jag skulle missa min student och det vill jag ju inte.. händer ju vafan bara en gång i livet så då får man väl passa på tycker jag! resa har man ju hela livet för att göra?

hejhejhej

hittat en katt nu, ska fara och kolla på den strax med emma, ska bli kul. den är väldigt söt och ska tydligen vara helt underbar.. får se vad de blir utav det. :) om allt går som det ska så blir lilla katten nog min i veckan!

idag har jag inte gjort ett piss.. kollat tv och varit och solat. sen for jag till emma och fick panik-fixa mig för att fara och kolla på katten och nu sitter vi och väntar på att vi ska börja bege oss mot bussen.

och du emma, om du skaffar ett slott ska jag ha en del av de + en av dom feta bilarna! de veeet du!

imorn blir det storheden med emma och hennes mamma. vi ska köpa gardiner och saker.. båda har ju just flyttat så vi håller på att inreda allt nu.

nee nu måste jag till bussen, bye

rubrik

idag stan med emma och nu sitter vi hos henne och söker efter en katt åt mig. hittat en lovande svart hona där tillbehör följer med. kan ju vara bra för klösställningar är dyyyrt men nu får jag det gratis;D
idag har jag varit i stan med emma en sväng också, hittat två fina linnen som jag köpte.
dom var extremt sommriga men skit samma det får man köpa när det snart är vår!!!=D

nu ska jag och emma kila till mitt nyrenoverade och vackra hem och göra varma mackor till middag sen blir det nog film. och sen ska emma halka i skogen, ska fan sätta upp kamera där så jag kan se henne halka där varje gång hon går. mihihihi. mihihi.

blääääää

ser wallander med emma, innan det vare parlamentet - så jävla värt att se!! vi skratta så andra människor hade kollat snett på oss.
fast det är väl iofs inget ovanligt att vi skrattar åt allt? och att ingen anna fattar eller ens tycker att det är kul? svar: neej. bra humor är inte någon av våra egenskaper iaf..

träningsvärk som aldrig förr för övrigt, flyttat saker hela dagen igår. jag är starkare än jag trott.

helgen var väl rätt okey, inte gjort något vettigt alls. hängt framför tv:n och flyttat saker.. såg en rätt bra film igår med sofi och sanna. vad den heter är hemligt!! :p imorrn blir det stan en sväng med emma, sen säkert sola eller nå.. är som sugen.

har för övrigt beställt två underbara lacoste tröjor idag, 700:- styck, men så värda pengarna. längtar så tills jag får dom!!! kommer vara så fattig denna månad - åh! jag som skulle vara duktig och spara till sommaren.. men det blev visst inte den här månaden heller. blir nästa, fast det är så det alltid brukar låta för mig. jag är inte känd för att vara ekonomisk - snarare tvärt om. en vecka efter pengar brukar det mesta vara slut.

nu wallander, byyyye.


djävuls emma!

emma är en dumming för hon kallar mig för sarah satan i sin blogg för att hon tyckte det rimmade och mu tycker hon att hon är jätterolig. ska fälla henne, jävla jävels  jävel emma. :)
jag har en plast kasse från ica på knoppen och näsan i nyaste vetenskapens värld. jag vill hinna läsa den innan emma tar den!!!!! vi drog varandra i håret tidigare för att båda ville läsa en atrikel om dna uppbyggnad.
jävuls emma klöstes men nu är vi vänner igen. ska dricka kaffe och diskutera tidningens artiklar nu, sen skriva en egen sammanfattning till vår egna tidning: bum&blem.
inte tid nu, bye!

17/3

allmänt pissig dag idag.. idrott 11 sen hål tills halv 4, suttit och väntat så visar det sig att psykologiläraren var sjuuk. bajs.
helgen var bra, film fredag med malin. och film lördagen med emma, såg dagboken som för övrigt är en av de bästa filmer jag sett. dock typisk tjejig gråtfilm haah.
nu ska jág och malin slå våra kloka skallar ihop och komma på vad vi ska göra?!

12 mars

har haft en spelomgång, jag och malin mot sofi och sanna. alltså blondiner vs. brunetter.
gissa vilka som vann?!

- JAG OCH MALIN! 2 av tre ggr.

och det återigen har jag konstaterat att malin är sjuk i huvudet. vi fick en fråga som löd " I vilken stad utspelade sig julkalendern 1993?" och den sjuka människan visste det så klart. kapärnum var svaret.


nu ska jag möta emma och fara och sola sen blir det hem och packa ihop saker, flyttar tillbaka till min nyrenoverade lägenhet nästa vecka - ska bli så skönt att slippa bo i ett kartonghem som jag gjort de senaste månaderna.
i helgen blir det att ta det lungt, inge fest och definitivt inge utgång. hatar luleås sugiga uteliv. ska ha skräckfilmsnatt med malin och säring. kuuul.

nu sola. hejs.

haha!

malin berätta just att hon brukar ladda ner karaoke och sen sitta och sjunga för sig själv - med bakgrundsmusik och allt för att se hur det låter. ibland låter det faktiskt bra säger hon!!!!
hahaha kan bara tänka mig hur det ska se ut; malin som sitter och sjunger helt seriöst med toner och allt!!

OCH sen lyssnar på det!


moahahah moahahaha moahahaha moahahahha hahahahah hehehehehehehhehhahahahhih!!!!!

10 mars

bläbläblä!! idag har jag haft idrott, vi skulle prommenera från hälans hus till willy och tillbaka, en någorlunda snabb prommis. idag tog det närmare en timma för mig och kära elin att göra det. det var en hemsk pärs och hade extremt dödande effekt på humöret... höll på halka baklänges i en pöl med ren is och ca 20-30 cm vatten men jag hann slita tag i elin så jag skvätte bara ner hela henne och hela mig. nådigt less då, förlåt elin haha.

annars har jag inte gjort så mycket, pluggat teori. gick bra 44 pöäng första gången... not.
nu sitter jag hos malin och umgås, ska bränna lite one tree hill sen blir det att fara hem och glo det och sovaaaa..
imorrn praktik, slött slutar 1, ska bli skönt! tills jag kom på att jag har äckeljävla psykologi B halv suck, skippar nog den och går till körskolan istället.
nu ska jag umgås . hejsssssssssssssssssssssssssssssss

7/3

idag varit i skolan sen ätit lunch. grisade som aldrig förr när jag åt, det hängde spaggetti från hela mig för varje tugga jag tog. ojoj har aldrig grisat så mycket förr.
nu väntar jag på att malin ska sluta så ska vi fara till björx en sväng sen stan och söka nå horstövlar åt henne haha. ikväll blir det förferre hos säring, hon jag malin och maja. sen blir det mest troligt utgång, fast jag skulle gärna skippa utgången är nådigt less krogen.

bla bla? vad mer ska man skriva då?
läser en sjukt bra bok i engelskan, handlar om en tjej som börjar med heroin när hon är 16.. säljer sig och allt det där. hemsk men ack så bra. malin påstår att hon grät när hon läste slutet av den, så de blir väl spännande att se hur den slutar?!


ska dricka vin ikväll, försöker seriöst lära mig att dricka det.. rött vin går inte så bra men vitt funkar väl.
så less på öl nu, har som nästan bara druckit de i flera år nu, så ska sluta vara öltjej och blir lite kvinnligare tänkte jag. haha!
nee nu ska jag köra lite go kaffe och spela med dom andra. heeeejs.


baka kaka

mjeeeu... sitter hos sofi nu och vi ska baka biskvier, gottigottgott. sen blir det sola med emma, så jävla skönt.
känner mig inte som mig själv när jag är så här blek. det suger. jappjapp.
och i helgen blir det fest och sen mest troligt utgång med malin, säring, maja och sandrii.
kan bli kul, och så får jag ju se emmas lägenhet har ju inte sett den än seg som jag är haha.
jaja nu baka, HEEEJS

gulllllo

image1



Det här är då min son, nämen. sötaste ungen i världen, fick jag designa mitt barn skulle det se ut så!
Sötnooooooos!!!

5 mars

idag har jag haft min första dag på praktien, ganska bra men slött. :) var och solade igår, så jävla underbart. jag och emma fick någon psyk-rycks ide att fara och sola fast vi tänkt vänta för att spara in lite framtida rynkor.
menmen. vi ska sola idag igen, haha!

yeaah... inte mycket att skriva känner jag. ska se oc nu sen nya OTH som kom ut idag, längtat så!
hungrig.. ska äta med sofi och henens "familj".

förövrigt bara 12 dagar tills jag flyttar tillbaka hem igen - kul! och då får jag äntligen min efterlängtade katt!


jajaa, nu oc.

heiparallllaaa


RSS 2.0