M,

Hade verkligen hoppats att det skulle lösa sig mellan oss innan jag åkte, och trodde verkligen att det skulle bli bra igen.
Men verkar inte så? Menar du verklogen att det är så här du vill att det ska sluta? 13 års vänskap, inte värt mer än ett dumt jävla fyllbråk? Spelar nog inte så stor roll vem som gjorde vad först osv, utan vem som kan vara en "bättre" människa och säga förlåt. Och du vet att jag sagt förlåt. Så nu är det upp till dig!
Jag saknar dig, ville bara att du skulle veta de..

Fredagkväll..

Nu sitter jag här i Tildes soffa, ska se en film och bli rädda. Haha sist jag va här våga vi inte gå från sofforna för att vi var rädda för saker vi trodde Tyson sett. :P Friskt!
Imorn blir det ferre, sista gången på länge. Jag Elin och Tilde tänkte fördricka hos Tilde sen vidare mot utgång.
Hoppas det blir kul och inte skit nu när det är sista kvällen! Ne nu film. Se yahh! =P



-Sööööööt.



Mina stjärnor!

           



True friendship is not friendship
which alters when ist alteraction finds
when life gets hard, when things change
-
True friendship remains the same..


Kommer att sakna dessa 5 människor mest när jag är borta.
Och mamma och pappa också förstås!
Men förhoppningsvis så klarar vi att hålla kontakten under tiden.
Ville hur som helst bara säga att jag älskar er och att ni betyder så mycket för mig!
Ni är underbara och guld värda, bättre vänner får man söka utan att hitta!
Jag ångrar bara att jag inte umgåtts mer med er i sommar nu.
Kommer att sakna er så! Ni är bäst!





Jag är lycklig!

Fick mitt paket från cdon idag, yesyes! Var lite orolig att det inte skulle hinna komma! Men hade tur, så nu ska jag lägga mig och läsa "Blonde", som handlar om Marilyn Monroe, verkar intressant. Beställde också One Tree Hill så jag har originalgrejerna och slipper släpa med mig mina bränn skivor + att det ser snyggare ut o hyllan och ÄR roligare att ha dom äkta! :b
Så ska se massa oth ikväll. Har ju alla i snygga förpackningar nu, utom s5 men då den kommer ut kommer den att ha en självklar plats i min samling den med! :P Känner mig lycklig och tillfreds med livet idag, började inte ens må illa av min latte idag som jag alltid gör. Hm?

Det enda molnet på min himmel just nu är att ikväll blir min sista kväll med min älskade lilla Emma. Hur ska de gå utan henne, kommer sakna henne så! Vi har ju umgåtts nästan varje dag/varanan dag och alltid pratat med varandra varje dag sen vi började umgås för två år sedan. Kan inte fatta att vi bara känt varann i två år, känns som så mycket mer. Jaja hon ska ju komma och hälsa på mig, och det är bäst för henne att hon gör det också! Fick en jätte söt present av henne idag, en tavla med ett foto på oss i också står det  "bum och blem - always and forever friends". Sött va?! Och så kommer det också att förbli tror jag, känner mig helt säker på de. Känns ju bra de!
Snodde några rader från One Tree Hill som i sin tur snott det från Shakespear, tyckte de passade så bra in just nu när jag flyttar åde och så mycket kommer förändras.

Friendship is not friendship with alters when its altericition changes,
When life gets hard, when things change
True friendship remains the same ...




Muuu.

Herreminjee, nu ska jag värma fiskbullar, fan så gott! Sen stan med Emma, vaniljlatte på Roasters! =)
Håller på att knåda ihop min present åt henne också. En fin sak, hihi. Iaf gullig frågan är bara om jag kan skriva fint?
Ne nu ska jag fixa mig, och fundera vilka av alla nya kläder från igår som jag ska ha på mig nu? Hah.

Fest i helg!!!!

Kunde inte låta bli!




Att slänga in en bild på Milla´s Mercedes när jag ändå var igång.
Åtta veckor igår.
Men Jamie och Rambo är inte dåliga dom heller!



Jag finner bara tre ord;

Du är patetisk...

Fy fan så du irriterar mig, jag tror jag fullt ut hatar dig?






Ångest!

Kom att tänka på att från förra 27e till nu, har jag gjprt av med 15000:-, på skit! Det vettiga var en kamera för 1500:- och en väska för samma.. Ja jag erkänner jag har problem! :P
Kom hem med nya dieseljeans idag, + allt jag skrev att jag la undan igår. Hittade även beiga uggs som inte var jävla Shepeard, vill inte ha söta lamm runt fötterna! Nöjd med dagens inköp även om prislappen totalt landade på ca 3800:-...

Ikväll blir det att dricka öl och umgås med Elin, om hon kan få tummen ur arslet och ringa mig!!
Fast kanske tar det på fredag ist, hade vqrit bättre.. Lisette ville jag sku komma förbi tuna då. Så får se! =)

Och en sak till, jag utnyttjade bara dig. Vad fan tror du? Trodde du jag ville ha dig? Jävla offer!
It´s a fysical thing you know..



Någon som känner igen sig ibland?




.....
Not good enough
Not smart enough
Not talented enough
Not pretty enough...



Stajn med Tajldä.

Blir det imorn! Kul, jag älskar att shoppa! ;P Skulle inte shoppa nå idag, slutade med att jag kom hem med en tröja från Sisters, skulle kostat 400:- men vart 120 pix på rea! Bra fyndat där va?!
La undan 4 tröjor på H&M, 2 tröjor på Vero Moda, 1 par skinnstövlar med låg klacl (dom jag har är på blyga 10 cm och inget man orkar till vardags med andra ord), 1 par Fred Perry skor, ! klänning + strumpbyxor och snygg kort tröja som ser ut som en skinnjacka på Gina, 1 resväska och blir väl förmodligen mer imorn va?

Skulle väl kunna medge att jag är beroende.. Undra hur jag ska lyckas smuggla hem allt utan att mamma ser?
Hon är skitförbannad, tycker jag kommer med minst ett nytt plagg om dan. Kan väl stämma med tanke på att lönen på 9931:- rök på två veckor! Och denna gång blir det nån lapp mer i börsen, alltså kommer det bli trångt i garderoben..

Undrar vad fan jag ska ha med mig till Polski, vill ha med allt nytt för denna månad. Men det rymms inte i en väska för vill ha med lite "gammalt" också. Suck. I-landsproblem jag vet.. Får väl köpa en till väska? Men den är inte billig, går på 1500:- och hur kul är det att lägga på en resväska? Och hur ska det se ut när jag kommer hem då? Med tanke på att Warzawa tydligen är en bra stad för shopping och jag inte kommer ha nåhra vänner är det inte så svårt att veta vad jag kommer göra på fritiden förutom se oth. Jag och Elin kommer få ha våra timlånga diskssioner och analyser via msn.. Vi brukar alltid disskutera det nya avsnittet. Och gamla! De gjorde vi senast igår! Kommer sakna det! :(

Från det ena till det andra, min kusin ringde och fråga om jag vet nån som vill jobba hos hennes vän, ett hus på 650 kvadratmeter (!) och 3 ungar som alla går skola på dagarna, egen våning i huset + att familjen reser mycket och man givetvis får följa och dom betalar.. Nån som är sugen? Jag är då de.
Fast ska inte klaga min kusin är tät som fan ändå och reser mycket dom med och JAG får följa!
Hon fråga om jag vill fira jul med dom i Florida.. Hur kul låter inte det?! Men vet inte om jag är redo att överge mina jultraditoner än. Hade ju varit skönt att komma hem och träffa alla! Men? ÄNDÅ DET ÄR JU FLORIDA FFS!

HJÄLP MIG NÅGON MED DETTA DILEMMA.

Glada nyheter!

Sitter och läser i OTH bloggen, har inte snokat där på typ 1 vecka så det är mycket nytt! Var för övrigt bara ett rykte de där om att 6 säsongen blir den sista, dom vet inte ännu. Ganska logiskt egentligen med tankte på att dom inte sett hur det gått för s6 ännu! Men det är lätt att vara eftersmart ;)
Läste också att producenten vill att Jake ska komma tillbaka och att han pratat med skådespelaren Bryan Greenberg.

Hoppas hoppas hoppas!!


Och en sak till!

Bara för att jag flyttar så ska ni inte tro att ni kan ta över min plats;


TAKE A HIKE BITCHES!

Grrr!

Inte nån "första skoldagen" här inte, som alla andra känner att dom måste ha som rubrik och sen skriva såå mycket om.
Var det kul? Ska de bli kul att måsta plugga och måsta träffa massa konstiga idioter hela dagarna?
Nä, trödde inte de heller. Thank god att jag gått ut nu! Har aldrig gillat skolan, alls. Inte det minsta!
Direkt man kommer innanför dörrarna är det som att musten går ur en och man blir ett tomt zomibe skal. Urk.
Nää skönt att man slipper de dårhuset nu! =)

Och idag är det 6 dagar tills jag drar! Lite stressad, måste tvätta - packa - köpa resväska - hämta pass och sjukkort - planera vad som ska med - och hoppas att mitt paket från CDON kommer innan!
Har beställt lite smått och gott, bla en bok som verkar bra, om Marilyn Monroe. =) Längtar efter den!

Oh la la love me tonight!

Minns nån den låten? Kom att tänka på den av nån anledning.. haha.
Igår vart de Pite med lite folk, var kul men jag blev kärring och ville sova redan kl1! =)
Trodde de skulle bli tungt som fan att ta sig upp idag men se på fan Sarah upphör aldrig att förvåna, vakna typ halv 8 av mig själv och var pigg! Fast såg inte så pigg ut idag på jobbet tror jag, undra om kunderna tappa matlusten.. Ahahah rödsprängda ögon och zombie-rörelser är inte så attraktivt! =P

Ikväll ska jag lura med Tildooo på en prommis! Bränna fett! Härligt! Och imorn är det jobb sen körskola som gäller!
=) OCH jag längtar tills onsdag och lönis, ska shoppa! Hörde rykten av Tilde att det finns massa snygga stickade koftor på MQ, gissa om man måste dit då! =P Ne nu ska jag ring Tilde och övertyga henne om hur skönt det vore med en promm!

-Sööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööt!!!!!!!




           

Lite svammel från  igår, Bum&Blem turne sommar -08!



Fest och dylikt..

Blir det ikväll! =) Kan nog bli skoj! Ska börja fixa mig nu snart när orken kommer ahah.. Men vad i helvette ska jag ha för kofta på mig?! Seriösa problem du vet... Nej nu fixa! Och försöka få ha mitt vattenglas ifred från Jamie!

VARNING: LÄS INTE...!!

Jag vill att det ska bli vinter nu så jag kan ha mina tjocksockar! ;P Ska lära mig sticka har jag tänkt så att jag kan göra egna snygga i massa färger! Har redan knallrosa.. vill ha turkosa! Och vinröda + vinröd halsduk.
Made by Sarah! Det ska min kollektion heta ; )

Njaa nogsvammlat nu. Sitter hos Emma, vad ska vi göra? Det vette gudarna! Blir då en tidig kväll för mig, jobb imorn kl9. =(
Skit gott med kräftor idag, men min mage är cp så åt 3 kräftor och ni som ätit det veta att det är väldigt lite, jag som ville va hungrig på mitt kräftkalas för nu kommer jag typ inte äta de förens nästa höst!! Åhhh!!
Blablablaaa jag är ointressant idag.. som fan. Men läs inte då=)

Vet du vad svettlöken säger när hon upptäcker att hon är gravid? "Jag hoppas det är mitt" :O
Hahahaahah. Blir ett hatinlägg imorn nu va? =) Puss på dig! =)


Weeeowww. Nu har jag inget mer att svammla om... Nee. Inget alls... eller? Har iaf en hemlighet som kan skada en viss person om den kommer ut, moahahahahah! DÅ blir det rött kring näsan på hon kan jag lova.... Moahahahaha!
Moahahah! Moahahahah! Moahahaha! Moahahaha! Moahahahahah! Moahahahhaah! Moahahahahha! Moahahah!
Moahahah, NI FATTAR POÄNGEN??? MOAHHAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAAH, HIHI!

FREDAGGGGG

Blir att jobba imorn också! Härligt med lite extra pengar! Speciellt när jag fått veta att Warzawa tydligen är en bra shoppingstad ;) ;)!! Jag har ingen eneri alls, nån som vet vad som hjälper? Ska köpa nå slags vitaminer har jag tänkt!
Blir stan nu med Emma, sen plugga teori på körskolan så man kan känna att man gjort nått nödvändigti iallafall...
Ne nu fan måste jag gå och ta på mig ett ansikte och nå kläder, ser ut som hin håle han själv!
Och för er outbildade jävlar betyder de djävulen...bye bye suckers! Och erkän nu att du inte visste vad det betydde!!






Du äcklar miiiig!!

God morgon!

Jag är en hemsk vän, har sovit i nästan 20 timmar i sträck och på kuppen dissat både Emma och Camilla!
Fööööörlåt! =( Skit dåligt samvete!
Idag är det en del på schemat, har varit vaken sen 1 inatt och hunnit städa se en film och lite mer.
Nu tänkte jag kolla om tvättis är ledig, tvätta nån maskin. Åka och handla och sen ringa och väcka Emma och tvinga med henne på stan! Sker inte ofta att det är jag som väcker Emma, men idag då jävlar!

Ikväll blir det kräftor hos Sofi, gott! Har blivit vår tradition nu, tredje gången vi gör det! Men det är kul, och gott! =)
Sen vet jag inte, hade tänkt få med mig Milla ut på en öl eller två men får se om hon hakar. Annars? Vet ej?



Hittade denna gamla bild i Milla´s blogg, haha!

Jomenvisst trevligt mysigt!!!!!!!

Idag har man vart på stan med Elin och Lisse, var skoj träffar ingen av dom särskilt ofta! Och jag som inte skulle handla mer än en kamera väska kom hem med en hängare, 2 linnen, 2 nagellack och 2 t-shirtar! Blir alltid så för mig!
Nu sitter jag här med Emma som kom hit, vi ska dricka te och surra. Och funderar på vad man ska göra, kanske gå en prommenad i mörkret och akta sig för psykopater kanske kanske kanske?=P

Imorn ska jag till Camilla med Jamie, han och Rambo ska busa! Ska bli så kul, fast Jamie kommer säkert fega sig.
Hahaha=) Fast han brukar inte vara feg, så vem vet? - Den som lever får se!

Skrämmande sanning!

Enligt en dokumentär om Psykopater där det var stora forskare som berättade, och som hade gjort djupa forskningar om Psykopter och deras hjärnor mm mm. Och 2% (det är jävla mycket med tanke på att vi är några miljarder...) av Världsbefolkningen är fullbordade Psykopater, och bara 20% av alla Psykopater är kriminella och sitter i fängelse, 80% av alla Psykopater är ute i friheten.


Läskigt som fan! Gå aldrig ut när det är mörkt själv, undvik ensliga vägar och kom ihåg - never look back!!

Men orka!

Vad fan gör jag vaken nu?? Har vart vaken ända sen typ kl 5 också. Why?! Skulle se Gossip girl igår med Sofi, slutade med att jag somnade så hon fick snällt ta datorn och gå till ett annat rum och se. Roligt sällskap jag är! Visst!
Har för övrigt tappat min matlust helt, och då menar jag helt. Har inte ätit sen jag åt frukost innan jobbet igår, och det var kring åttatiden. Och dagen innan de åt jag inget. Är inte de minsta hungrig och när jag tänker på mat äcklas jag. Vad är det med mig? Beror väl säkert på all skit som händer i mitt liv just nu.. Känner mig ärligt sagt oturförföljd och bara less less less less på allt.

Idag blir det stan med Elin, ska fixa pass och bara umgås. =) blir kul, om bara klockan kan bli mer nån jävla gång så jag kan ringa och väcka min kära vän! =)

Kläder! =)


Denna människa har alltid så jävla snygga kläder!
Kolla bara på bilderna!
Vill ha hennes garderob, typ nuuuu!
Fast vette tusan om hon väljer kläderna själv eller om hon har stylister?
Säkert stylister, men då vill jag ha hennes styleister istället!
Ge mig kläderna nuuuuu!
(Och håret år ju också helt fint..)

Nu vet jag vad jag ska göra!!

Nu ska jag ta en spade och gräva ner mig. Kan jag rekomendera dig att göra också! Vi hörs när vi hörs!
Hör av mig när jag tycker det är dags att komma fram från underjorden!

Som att jag inte var nog deppig när jag öppna ögonen imorse, äckelvädret och kommentarer från en person får mig att vilja dö!

Regn och bara regn!

Vad fan ska man göra i detta jävla piss väder? Hade som vela hitta på nå för nu är jag ledig fram till på söndag.
Så jävla skönt! Gick bra på jobbet idag, dom sa till och med att jag var snabbare och att det gick bättre än någonsin.
Så jag är nööööjd! =D Imorn TÄNKER jag gå på stan om jag så ska göra det själv pga väder och dylikt!
Har en del problem just nu, och allt känns så mycket lättare när man shoppat.. Alla vuxna som säger " man blir inbre lycklig av att bara handla handla och handla saker hela tidem" - Jo de blir man! Det är fan det bästa!
Men vad fan ska jag köpa för skor nu då när dom svart och guldiga Reebokskorna är sluuuuuut.?

Jahapp.. nu då? VAD FAN SKA MAN GÖRA? Camilla är tråkbulle och hänger i stallet med läskiga hästar...hade ju tänkt komma förbi med Jamie ffs! Hoppas hon blir klarooo snart då. Segmilla.=)

Ne nu en härlig rök i regnet! =)


Besviken!

Är så beviken att jag finner inga ord att ens förklara! Fattar inte hur du kan göra så här?
Och vadå, enligt hur J A G tyckte att det gick till så var det så som jag sagt, tydligen inte enligt dig.
Men vem fan har rätt? Vi hade druckit båda två så! Jag hade aldrig slagit dig om inte du stoppat något oidentiferbart i mitt öga! Aldrig!

- Hur kan två människor ha så olika uppfattning på vad som hänt? Och hur kan du ta åt dig så jävla mycket av ett fyllebråk?


Äkta vänskap i min röv! Du vill bara kunna toffla ifred de är ju de allt handlar om för dig verkar det som??
Du säger att Henrik också blir sur för att du aldrig svarar i telefon osv. Men de är bara när det handlar om mig de räknas va? Hopppas ni får ett jävligt underbart liv då för fan. Nu lär ni ju aldrig  bråka om det heller för nu har du ju bara en vän, som du ändå aldrig är med.

Fy fan! Jag är så jävla besviken på dig!! Trodde våran vänskap betydde mer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nördlista - utmanad av Emma!

Utmanad av emma!

Först skall reglerna nämnas: Svara på alla frågor. Välj ut 4 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din. Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!

Fem saker som finns på din att-göra-lista?

  1.  Plugga på komvux.
  2.  Skaffa en tll kisse!
  3.  Bli riiiik! =D
  4. Komma hem från Warzawa!!

Vad gjorde du för tio år sedan?


Var lycklig utan alla dagens problem!


Ställen du bott på?


Bergviken, Ösermalm, nu kallkällan och stan. Snart Warzawa!


Fem saker du skulle göra om du var miljardär?


  1. Anlita en yrkesmördare..
  2. Aldrig mera jobba!
  3. Flytta till NY eller LA
  4. Skämma bort mina nära och kära!
  5. Köpt en FET villa!


Och nu ska man väl utmana? Jag utmanar Sofi! Elin! Camilla! Tilde!


Jag dog!

Jag är typ död! Somna typ halv ett igår och sov tills ungeför 7 ikväll. hur normalt är det? Lite sliten människa jag är!!
Idag har det inte skett ett skit. Men snart ska Mats köra mig och Sofi på kvantuuum! Ska ha karra!! =)
Imorn blir det jobb, börjar 9 men vet inte ens när jag slutat.

Lite bilder på Jamie, vsst har han blivit stooor nu? :)




Sötast!


 

Snokarn=)



Detta är då Elin som dom flesta kanske vet?
Och hon är ganska bra att ha,
 för hon snokar fram all ny fakta om One Tree Hill så jag behöver nästan aldrig själv snoka fast jag brukar göra det ändå för att det är kul.
Fast hon är bra till annat också, hon kan typ allt om kameror. På rikt!
Och så är hon en bra vän. En till person jag kommer sakna när jag är bort helt enkelt!
Edna my dog! =)

080817

Mjauuuuo idag har jag då jobbat som vanligt, mycket folk. Var typ fullt ös medvetslös..
Sen for jag hem och sov någon timma sen var jag med Emma, Martin, Burra och Jb. Vi hängde gäng nedanför mjölkuddsberget och höll på psyka varandra att det fanns mördare där osv haha. Mitt i allt när vi stod och rökte eller nå körde de en bil förbi och upp in i skogen, sen kom den tillbaka utan folk i. Scaaaary, vilka nötar som hänger i en skog mitt i natten och typ festar? När vi körde ner för backen kom de två killar, den ena gick bakom den andra och jag svär (Emma också) att se såg ut som att han som gick sist hade en kniv i ryggen på den andra. Dom skulle typ offra han!!!!

Mer eller mindre läskigt! :P Nu blire att sova till lite oth (som vanligt fast jag lyckas inte somna så fort för blir alltid faaast).
Åh mamma gör varma mackor, hur snällt är inte det? Och imorn kommer lillasyster hem, då ska vi färga ögonbrynen och sånt och umgås, vi ska ha systerkväll för att jag snart flyttar, kommer sakna henne..
Nå väl gott folk - nattinatti!

Dö.

Bara irriterande nyheter idag. Skorna var slut, och det blir bara en till säsong av oth för att arsel chad micel murray och arsel sophia bush inte vill spela in fler trots att dom vart erbjudna mycket pengar. Egooon.

"According to a network source, the CW has ordered 23 episodes of OTH for season six. Also, this source has reported that this will be OTH's last season, much to the displeasure of the CW. credit: curlyhead @FF"


Tråkig NATT.

Vad finns att göra? Somna när jag kom hem, nu vaknade jag. Och vad fan ska man göra?
Trååååkigt. Jobbar imorn så kan inte fara ut eller så.. BLÄ!
Och mamma är dryg. Katten sover. Det är mörkt och läskigt ute också!

Fan vad irri, varför vakna jag?!  Får väl se OTH.. Men då kommer jag fasta och se en massa avsnitt och vara vaken gör länge?! ÅH. Jobbiga liv. Jobbiga, jobbiga liv.
Nä oth blire.

Har för övrigt hittat dom perfekta skorna idag!
Nu ska dom bli mina! =)

080815

Idag har jag varit på stan med Elin, var kul att träffa henne var så länge sen sist. Var kul, det som var roligast var att elin gick runt med en väckarklocka i väskan, hennes mobil har krashat så hon behövde en klocka och det var de enda hon hittade. Vi skämta lite om att de hade varit kul om den ringde, och i Smedjan när vi går och surrar tror ni inte fan att klockan ringer! Fan så vi skratta de var typ de roligaste jag varit med om i sommar!
Lite sär de ska ha sett ut hahahah! Så kuuul!

Hittade inget alls i stan, bara mat, Men mat är tråkigt så inte räknas de inte!! Och glömde göra mitt pass, så hoppas jag hinner göra det innan jag drar, blir tjorv annars!
Måndag 1 september kl 14.20 går mitt flyg! Och om jag vill så får jag fira jul med min kusins familj, dom ska resa till något varmt ställe och funderar just nu på Florida! OCH dom betalar min resa! Så de blir nog så att jag inte kommer hem förens februari tidigast, men då stannar jag i Luleå ett tag. Hade tänkt komma senast Maj och sen dra igen hösten 09.
Sweeeeet!

Ne gott folk. Nu ska jag läsa "Klick" sen sova eller se lite One Tree Hill, blir nog de sistnämda ;)

Ahahah!



Det är fan sant!
Det är alltid fula råttfärgade tjejer med brillor och mörka buskiga ögonbryn, gärna kombinerat med hartänder och acne som gnäller!
Typ alla tycker väl att det är kul att färga håret när man blir nöjd med färgen, OCH man kan gilla rosa utan att måsta vara ett offer och en ägodel för män.
Face it!

Oh happy day! Happy daaay!

Jag är så jävla glad, fick hem min kamera idag! Haha den är jätteliten och knall rosa, som min gamla Motorola telefon var. Längtar bara tills batteriet laddat klart så jag kan använda den! Men de är två timmar dit!





Idag har det inte skett ett skit, ätit en fryspizza och hämtat min kamera. Har också bara rökt en cigg idag, hittills alltså.
Men det är ändå bra! Jävligt braaa! HAr inget intressant alls att skriva idag, blir väl att se några Oz avsnitt och läsa i min bok som heter "Såld" och handlar om en tjej som tvingas till att sälja sig osv. Skit bra och hemsk bok.

Imorn blir det fika med Elin, länge sen vi sågs nu så det blir kul! Ska fota henne ; )

Wöööö

Bli medlemm på den här sidan, skitbra. Det går fort och är gratis att sammla poäng och för poängen får man presentkort på hm, kicks, åhlens mm. Helt bra sida! Snart har jag ett hm.presentkort! =) =) =) =)

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=51482

Glada nyheter!

Det är vad jag har fått idag, åh så underbart att veta! Har kvar mitt jobb när jag kommer hem från polish!
Har inte varit utan arbete sen maj, duktigt. Trodde aldrig jag skulle få jobb så fort som jag fått!
Men ni vet ju vad man säger, är man bäst så är man.. den irriterade dig va?? : )

Sen gott folk kan jag bara medela att jag skiter i vad ni tycker om mig. Har mina vänner och det är dom jag bryr mig i, är inte de minsta intresserad av att få "nya". Eller få tillbaka gamla för den delen heller!
En viss person vet nog att ta åt sig nu va? Annars är du dummare än jag trott, och det är ganska allvarligt isf.
Kan ju bli lite pinsamt när vi jobbar tillsammans men det är upp till dig. Jag skäms int för luft, vilket jag nu anser att du är.
Och du lukar illa, man hänger inte in kläder som luktar svett (som att man ens har några haha) i garderoben, fattar väl vemsomhelst! Men inte du inte. Hah.

Och nu tycker du din jävla lipsill att jag är elak mot dig? Men jag säger som jag alltis sagt; SKIT SKA SKIT HA!!!!!
Vi ses falska jävel, vi ses.


Klantarslen goes buuuuuurnd!

Bjuder på två roliga historier!;



Två tjejer ca 18 och 19 år på en buss i luleå.
Tjej 18 år: Alltså undra varför hon ska göra sig av med katten? Hon kanske är allergisk? Eller tänk om den är aggressiv mot speglar?
Tjej 19 år: Hennes kille kanske är gravid? Hm.
Tjej 18 år: Jaa, det kan de ju också vara. Hm.
Tio min senare kommer dom på vad dom sagt och börjar kolla sig runt i bussen för att se om någon sett/hört dom.

Samma tjejer igen men nu på en mataffär i luleå´s centrum:
Tjej 18 år: Alltså nyttigheter måste ju vara 2000 talets onödigaste trend, typ miljöfarligt också!
Tjej 19 år: Ja menar, fullkorn, hur länge kommer de hålla i sig liksom? Höh.


Måste bara poängtera att jag har ingen aning om vilka dessa två tjejer var, men riktiga babes vare fan! ;)


Fatburning!

Idag blir det att umgås med Emma, ska gå en prommenad och sen kanske fika på Roasters om de inte finns något roligare att göra? Har bestämt att varje morgon ska jag gå en morgonprommenad på 10 000 steg, med syegräknare alltså. 10 000 steg är vad man ska gå på en dag så då vet jag ju iaf att jag inte får för lite motion! Ska köpa stegräknare nu!

Och imorn blir det ju väldigt kul att ses, inte. Fattar inte hur man/du kan slänga bort sin bästa vän sen 13 år tillbaka för en jävla snefylla? Men var jag inte mer värd så är det du som missat något!

Ego-dag...

Idag har jag inte alls haft tid att blogga för jag har haft en ego-dag. Underbart skönt, färgat håret och gjort peeling.
Smort med underbara hudkrämer och ätit nyttigt. Blev sushi, som inte innehåller nå fett alls i princip!
Vaknade av att min katt satt och kollade på mig och jamade, stackarn tyckte jag skulle vakna men det tyckte inte jag så klappa han lite sen somna jag om, han jamade igen och så höll vi på! Charmig lite kille som ska ha all uppmärksamhet va, är det tyst 1 minut vet man att han är och gör bus.

Nu ska jag blåsa håret och se hur det vart denna gång, jag vill inte ha det där intensiva röda håret som alla andra verkar vara inne på utan naturligt ljusrött som, men även den färgen försvinner på ca en tvätt! Bättre lycka denna gång hoppas jag!

Har också hittat en underbar produkt från Dior som jag vill ha, bortsett från deras volymmascara har dom även b-u-s som verkar underbar! Blir nog att införskaffa till vintern!


No life..

Jag har tråååkligt så gjorde en sån där "jag har inget liv lista", nu borde jag sova.



PERSONLIGT

Vad heter du?
sarah
Vad skulle du vilja heta om du fick välja? finns många fina kommer inte på nå men inget svenskt iaf=)
Vilka andra namn hade dina föräldrar tänkt ge dig? hete fia från början i några månader men som tur var bytte dom!
Vilket stjärntecken är du? våg
Vilken årgång är du? -88
Vart bor du? bergviken och stan.
Bott utomlands? nää men kommer att göra det i slutet på denna månad..
Flyttat antal gånger? 3 ggr och snart blir de 4 gången gillt. när jag sen kommer hem flyttar jag igen så 5 dååå men inte nu.
Vart skulle du vilja bo? new fucking york!
Vem bor du med? mamma, och min katt, och ibland hos pappa.
Vad pluggar du? inget och ska inte göra det på ett bra tag heller kanske aldrig
Vad vill du bli när du blir "stor"? något jag trivs med.

UTSEENDE

Hur lång är du?
 163 cm.
Hur mycket väger du? ingen våg men om jag de visste haha.
Hårfärg? ljust rött
Ögonfärg? mörkgrå/blå typ?
Mest nöjd med? ögonfransarna!
Minst nöjd med? emo svar: allt.
Skostorlek?  35 och 36
Glasögon? men naaae
Har du några piercingar/tatueringar? 1 i läppen, 2 i näsan, 1 i tungan och 8 i öronen. ingen tattoo än men de kommer, kommer bara aldrig på något att göra eller problemet är snarare att jag vill göra för mycket inte kan bestämma  mig, hah.

FAVORITER

Filmer?
sex and the city the movie!
Låtar? beat it- fall out boy
Årstid? alla har ju sin charm tycker jag,
Mat/dryck? olika..
Djur? alla!
Färg? svart och rosa.
Parfym? den röda dkny äpple parfymen.
Ämne i skolan? absolut inget men måste jag välja var det psykologin..
Sysselsättning? typh städa har blivit pedant på äldre dar. och umgås med vänner=)
Person? ingen har en hataalltochalla period.

ANTINGEN ELLER!

Varmt eller kallt?
varmt
Spets eller satin?  spets
Svart eller vitt? svart
Regn eller snö? Snö.
Rosor eller tusensköna? inget av de, allergisk
Vår eller höst? båda
Matte eller svenska? inget
Öl eller cider? öl

KLÄDER

Vad använder du för jacka?
Cammojacka och svarta skinnpajen.
Vad använder du för skor? beror på dag och tillfälle men oftast mina vit/rosa skor ur missy elliotts kollektion för addidas
Favorit färg på kläder? olika men den största tvätthögen när jag tvättar är alltid svart fast jag tycker jag är färgglad.
Favorit material på kläder? har inget.
Vad skulle du aldrig sätta på dig? päls.
Favorit affärer? hm just nu.
Hur mycket pengar lägger du ner på kläder varje månad? beror på hur mycket jag har men oftast för mycket
Favoritmärke? på jeans diesel annars olika : )
Hög eller låg midja? beror på
Vilken trend avskyr du mest just nu? ärligt talat typ hela skiten! vill ha höst nu och slippa sommarmodet.


Gissa om jag längtar!




Bara nååååågra dagar kvar nu...

.

En del människor gör en så jävla besviken! Kan inte fatta vad de tog åt dig, du såg ut som att du blev exorsistad, för att jag kasta en dricka till höger om mig och du var till vänster. ?



Like before is gone..


Nu ska jag umgås med Emma, har verkigen tur som har dig i mitt liv, tänkte bara säga det!
Du är den enda person jag litar på och som jag vet ställer upp till 100%!

Ameeeen tjeeenaa!

Idag var det sista dagen på hemtjänsten, jobbat sen 9 juni. Skönt så nu blir det lite sommarlov innan jag drar =)
Ikväll blir det lugnt, skulle gått ut med tildo men vi strök de då vi båda jobbar imorn.
Imorn blir det fest hos Malin. Sen kanske utgång om man ids! Troligen inte.. :b
Nu sitter jag och väntar på Emmis, blir väl att se något Oz avsnitt hade jag tänkt sen vara med Martin och dom?
Är sugen på ett glas vin.. ska nog ta mig ett. Nu ska jag möta Emmsi. =)



Varför kan du aldrig låta mig prata till punkt? Varför kan du aldrig lyssna? Eller göra som man säger?......

Apornas planet.

Läste just en dikt i en tjejs blogg som fick mig att vakna upp. Nu jävlar är det hejdå, fuck off and die!
Du vet vem du är.
Snor detta, hoes over broo´s - inte broo´s over hoes!

Du är lika fejk som Linda Rosings tuttar, hejdå.


Hotdogs

Bajs på dig Elin. :)Jag vet att krogen suger, men vad annars ska man göra? Kom på nå! =) Ednuuuuus my dog!

Händelslös dag idag, skulle fika med tilde men min telefon krascha, och så råkade jag köpa brun mascara igår så vart tvungen byta idag men inte orkar man ju sminka sig på jobbet så. Och vill inte fika osminkad när vi ska fiska :b
Nu har jag tröttmössan på och svammlar en massa. Ska läsa i min braiga bok nu sen sova! För jag är en nöööörd.

6/8

Tre dagar kvar att jobba sen "lov" tills den 2 september då jag pyser! Så underbart, har jobbat sen 9 juni varje dag, max varit ledig 1 dag/vecka. Så mitt sociala liv är i princio utrotat och slaktat. Men nu blir det ändring på det! :P
Idag blir det jobb 16-21, sen vem vet? Kanske tvingar ut Emmiis? Eller Tilde? Hm.

I helg blir det ferre lördag, har ju typ festat 3 ggr i sommar inräknat studenten så längtar! Kanske till och med har lyckats få med Elin ut (det är typ omöjligt tror inte vi varit en enda gång på krogen?). Nej nu ska jag ringa Tilde och försöka dra med henne också. :) Byyyye byyyye bajskorv!

Lurigt :P

Idag var jag och Malin i Pite och shoppade lite men gjorde av med så mycket pengar att vi inte orkade gå in på Nolia och göra av med mer. Så gick och fika istället, drack en latte och det var gott men mådde illa hela vägen hem trodde jag skulle spy men vågade inte säga något så Malins pappa kanske skulle bli sur.. så satt och bet ihop och i varje gupp kändes de som att allt skulle komma upp och jag skulle spy ner hela bilden. Hujja.
Nu sitter jag och surrar med lite folk på msn, länge sen jag tog mig tid för en så meningslös syssla haha.

Och Elin är en dum en, hon lurade mig igår. Jag frågade vad det var för bäbis hon skaffat, och frågade först om det var en katt. Nej svara hon.. hade utfrågning hela dagen igår + att jag inte kunde sluta fundera på vad det var.
Gissa vad fan det är då? En katt så klart! Suck. ;P Tortyr att hon inte kunde säga jag är ju så jävla nyfiken av mig!
Skit söt var katten och jag tycker den ska heta Lily men varför får bara Elin veta. Sådeså.

Nu ropar tvättstugan! Urk.

Du är störd!

Japp då vet du. Varför tror du att jag aldrig hör av mig?!


Weei, slutat 12 idag. Asome! Nu blir det stan en sväng ska köpa lite saker till mitt rum och garderob.
Ska köpa lådor till garderoben, och då är det väl inte mer än rätt att jag får köpa lite mer att ha i dom? Eller hur? :P
Och imorn är man ledig, efterlängtat har jobbat arslet av mig hela helgen och festat två-dagars. Ska sova.
Eller nej det ska jag ju inte för dom renoverar min balkong som är vvid mitt sov-rumsfönster så det blir väckning kl 07.00.
Jippi.

Nedräkning...!



Till One tree hill säong 6!
Hoppas dagarna går fort!
/B

Läckert..

Väntar på att min pizza ska bli klar, gott. Ikväll blire kalaset med Emma och Cissipissi. =)
Gårdagen var bra, vart bara lite full men skitsamma har ju typ festat 3 ggr i sommar, inräknat studenten.
Blivit gammal hagga haha! För att inte säga trött och tråkig.

Förresten, år 2013 kommer man att kunna resa till rymden från Kiruna. Coolt eller onödigt?
Onödigt svarar då jag, resan kostar inte mindre än 250 000. För dom pengarna hade jag köpt min drömbil, som alla tycker är ful men det skiter då jag i. En Wolkswagen new beetle. Svinrolig ju! Men inte en gul, för gult är fult!
Fattar fan inte grejen med gula bilar.. SÅ FULT.


Nej nu pizza, sen sova så man orkar med kvällen! Later assholes!

RSS 2.0